Humor is a good protection

Jag tänkte att jag kriget ett inlägg influerat av rubriken. Humor är SÅ viktigt! Speciellt för mig. Jag tycker verkligen att skratt förlänger livet och jag älskar att skratta. Antingen om jag skrattar med andra människor eller om någon får mig att skratta eller om jag får någon annan att skratta. Humor är härligt och helt fantastiskt! Även om inte alla har samma humor så är leenden smittsamma! Le mot främlingen du möter på gatan så kanske hen ler tillbaka! :)


Meditate and let things come to you

Det blir så konstigt ibland. Inte minst när man får fel uppgifter om arbetspass och man befinner sig 7 timmar för tidigt på jobbet. Nåväl, jag har ju gott om tid på mig hela förmiddagen nu.

Jag skapar min framtid varje dag med ett nytt beslut

Min framtid skapas just nu av det beslut jag gör i detta ögonblick. Och väljer jag "fel", kan jag fatta ett nytt beslut i nästa ögonblick.
 
Källa: Inspirationskort, se ww.inspirationskort.se

Jag väntar inte på tillåtelse av andra

Jag väljer min egen väg. Jag behöver aldrig invänta andras godkännande eller be om förlåtelse.

If we can cry together, we can laugh together

Helgen spenderades i hufvudstaden. Hade en fabulös vistelse där med underbara människor! Nu är det gråmulet här i Nyköping och jag ska iväg på lunchdejt med bästa Snuttan om ett tag. Kanske att unge herrn är med också! Blir nog lite träning också och att handla lite förnödenheter. Ha en awsome tisdag!


Life ends, love is endless

Det finns vissa saker här i livet som jag värderar högt, bland annat respekten för människan och den enskilda individen. Jag tycker också det är viktigt att man är ärlig även om det kan skada tillfälligt så kommer det vara lättare att lägga bakom sig än någon som har ljugit.
 
Det var tänkt att jag skulle göra ett besök i Stockholm idag och träffa en person, men jag har omvärderat situationen och är egoistisk och tänker på mig själv i första hand. Vad jag känner och vad jag vill.
 
Nu ska jag iväg och jobba men jag har ju möjligheten att träna idag istället!

Love what is ahead, by loving what has come before.

Iväg och jobba några timmar. Sen väntar betygssamtal i geristrikkursen, träning och sen hem till bästa Ann för vin!

Funderar på att delta i SN-löpet på 3,6 km.

Verkar bli en fin dag!


Pyssel

Var en kväll jag var uttråkad och det kliade i fingrarna. Hittade instruktioner på nätet när jag googlade, och vek ihop en as av två ark jag hade hemma. Perfekt att vika och ge bort presenter i!


You are, you have been, you will be, what you do

Har varit på gymet och cyklat en mil! Känns så bra! Nu börjar jag komma igång lite med träningen. Vill inte säga för mycket då jag är rädd för att misslyckas ännu en gång med att komma igång med träningen. Men tanken är att jag ska få in en rutin på detta. Jag borde antagligen planera in träningen för att lättare få den avklarad.
 
Nu håller jag på gör en omelett och sen bär det av mot jobbet för jobb 14-21. Ikväll ska jag hålla utkik efter resterna av en meteor(eller vad det nu var) som ska kunna ses på himlen omkring kl 22. Det ser tydligen ut som stjärnfall enligt min far.
 
Det är varmt här idag och luktar lite sensommar/höst ute. Det är trots allt inte riktigt vad jag anser vara bikiniväder då det blåser höstvindar, men jeans och kortärmat funkar absolut och såg någon kvinna med klänning förut.

Travel light, live light, spread the light, be the light.

Idag har jag gjort slutprov och sista examinationsuppgiften i de två kurser jag läst under sommaren! Hade en inlämningsuppgift och en examinationsuppgift som jag gjorde tidigare i veckan. Nu är det bara de obligatoriska betygssamtalen som väntar innan jag blir godkänd (ja, jag gissar att jag klarar uppgifterna och proven). Förutom betygssamtalen är jag solledig fram till 27 augusti! Mitt sista arbetspass på sommarsschemat är på söndag. Det kommer kännas konstigt, jag har jobbat efter schema sedan början av februari. Nu blir det back to timvik om inget annat händer.
 
Igår var mamma och jag på loppis och sålde, efter ett hastigt beslut. Vi skall sälja nästa torsdag också. Det gick absolut bra och jag är supernöjd!

Keep a true friend close with both hands

Igår gjorde jag något som jag har funderat på en tid. Jag cyklade till och från stugan. Totalt cyklade jag cirka 3 mil igår och det var kämpigt och svettigt, speciellt med en ryggsäck på ryggen. Men jag hade med mig lite ombyte jag kunde dra på mig efter ett svalkande dopp i sjön. Jag är så nöjd och supertaggad på mer träning!


Be a lighthouse

Jag hade superkul igår! Gick ut vid 21 till öltältet på torget. Vi pratade och skrattade, och larvade oss och skrattade och dansade. Jag hade superkul! Shirley Clamp och han Martin från BWO var här och uppträdde på torget också. Kvällen avslutades i lagom tid med en pizza framför ett avsnitt av Hart of Dixie.
   Angående Hart of Dixie så är jag fast. Jag har nu sett tre avsnitt och jag måste snart titta på ett till tror jag. Åh, det är så skönt att vara jobbfri några dagar! Men jag har plugg att göra. Jag har slutprov och examinationsuppgifter samt deadline på en inlämning på de kurser jag läst under sommaren, kommande vecka. Jag jobbar även tisdag-torsdag, lördag-söndag. Sen är det inget mer jobb inbokat och jag har skolstart den 27:e :)
   Idag ska jag nog ta en promenad, hälsa på mormor och skriva på den där inlämningen. Men först lite Hart of Dixie tror jag :)

Rest

Nu är jag jobbfri lördag-måndag. Nästa vecka jobbar jag 5 dagar och har slutprov och examinationsuppgifter i de två kurser jag läst under sommaren. I helgen skall jag skriva en inlämning med deadline på fredag. Annars tänker jag mest ta det lugnt, plugga och greja lite hemma. Är bara schemalagd med jobb under nästa vecka. Sen har jag inget inbokat mer än att sista kursen på min utbildning startar 28 augusti och vi har upprop den 27:e. Längtar efter att bli klar!RSS 2.0