Macarons!

Jag slog på stort häromdagen och bakade makroner med passionssmak! Jag har ätit det typ tre gånger och har aldrig försökt baka det innan. Jag är faktiskt riktigt nöjd med resultatet. De kanske inte ser ut som de man köper i delikatessdisken med bakverk, men de smakade nog nästan bättre faktiskt!
 

Sommaren är här!

Nu har jag idits(stavas det så?) att lägga in bilderna i datorn som jag skulle publicera via appen. Men appen funkar ju inte, så nu kommer det flera på rad!
 

Välkommen hem till mig!

Jag har blivit med dörrkrans!
 

Kalla

När mamma och jag var och handlade på Maxi för kanske en vecka sedan så hittade jag passionsblommor! Dock var deras blommor inte vidare vackra, så jag köpte en sån här fin växt istället.
 

The Chair

Har fått lite frågor angående stolen och jag tänker behålla den som den är. Har bara torkat av damm och sågspån med fuktig trasa och behandlat sitsen med läderfett.
 

Ny plattform

Ny plattform är säkert jättebra, men jag kan inte blogga från appen på min iPhone. Det går inte ens att logga in, och jag som vill lägga upp en massa bilder.

Reklam

Folksam tycker att jag ska intresserad mig för försäkringar och skickar detta till mig. Jag blir ju mest sugen på chokladtårta.


Det här med språk

Jag skrattar lite när jag läser om celler som tar självmord. Jag menar på att det finns andra sätt att uttrycka sig på.


Dinner Time

Mördegsknyten fyllda med spenat, Crème Fraîche smaksatt med parmesan och vitlök samt inlagd gurka!


Snygga ting!


Snygg hårfön i retrostuk hos eleven.se. Bild lånad från samma sida.


Eller vad sägs om att ta med denna till stranden? Från Longchamp (även bilden lånad från sidan).

Jobbfri måndag

Vaknade ca 6.30 av dagsljuset och kunde inte somna om. Har inget pass inbokat denna vecka så idag har jag äran att ha en lång dejt med tvättmaskinerna nere i källaren! Har lyckats skrapa ihop ett enormt tvättberg med bland annat gardiner och kuddar som extra att tvätta. Idag väntas även att jag ska skriva klart en inlämning. Finns även lite annat småpyssel att göra, as usual. Nu blir det frukost!

Trevlig måndag!

Förgäves

Jag har under flera timmar nu försökt att blogga från min mobilapp, men det vill sig inte alls. Och jag som skulle lägga upp en bild på min middag. Så om den kommer upp senare är det inte för jag äter middag just då, utan bara att appen är oerhört envis. Nu ska jag krypa till kojs med en massa tidningar.

Blaha blaha

Och så blir jag sådär blahaig och börjar känna mig förvirrad och undrar om jag tagit rätt beslut och sådär. Men så funderar jag och funderar och kommer fram till att det var rätt beslut ändå. Och nu har jag fått sagt det jag behövde säga också, tror jag. Så nu känns det bättre. Har varit och storhandlat också. Ikväll blir det att skriva klart inlämningsuppgifterna och göra närvarouppgifterna. Sen har jag tvättstugan från kl 7 imorgon bitti så ska förbereda tvätten.

Go greener

Jag har funderat en tid och jag kommer lägga om min kost och äta mindre kött. Jag tänker inte lägga om till att bli helt vegetarin/vegan, utan jag kommer fortsätta äta fisk och skaldjur, ägg och animaliska mejeriprodukter.

It's so clear

Vaknade med huvudvärk. Längesedan. För en stund sedan kände jag även av något jag aldrig tidigare känt, huvudvärk i bakhuvudet. Jag tror inte det beror på gårdagens alkoholintag utan snarare på allt som varit senaste tiden (läs: halvåret). Nu har allt lugnat ner sig och bieffekterna träder fram. Idag skall det utflyktas med två bästingar till inflyttningskalas. Det här med grillningen känns väl dock sådär med tanke på att det just nu ösregnar utanför fönstret.

Skrivhörna

Jag tog hem en gammal skrivbordsstol som stod i snickarbon hos mormor. Och flyttade gammelmormors gamla symaskin in i rummet. Detta får nu fungera som min skrivhörna!


Hej vad det går!

I söndags tog tre veckors praktik på Arnö Korttidsboende slut. Jag har varvat praktiken med studier och jobb. Har tryckt in Arbetsmiljö och säkerhet på tre veckor och med sista vecka denna vecka. Lagom till en förkylning, slutprov, Yasuragi och mindre jobb. I tisdags gick jag hem en timme tidigare för jag kände mig krasslig, mina kollegor tyckte jag såg febrig ut och som om jag skulle säcka ihop. Var hemma i onsdags från jobbet, jag gick dock till min inbokade tid hos kiropraktorn eftersom det var för sent att avboka. Det var ett intresant möte och en helt ny upplevelse. Jag skrev examinationsuppgift med med resultatet VG. Jag trodde jag var bättre och jobbade igår kväll, men kom hem och kunde aldrig varva ner. Somnade inte förrän efter klockan 4 i morse, efter att jag gått igenom samma saker på jobbet hundra gånger och sjukanmält mig. Idag har jag bara sovit till ca kl 9, inte varit speciellt trött så jag behövt/kunnat sova. Har gjort slutprov med resultatet 22 poäng av 22 möjliga. Jag har nog aldrig fått ett MVG förut. N

Nu sitter jag i valet och kvalet om jag ska slänga in betygssamtal i Omvårdnadskursen idag eller vänta till nästa vecka. Jag håller på packar lite inför Yasuragi imorgon som jag tänkte åka till. Tanken är också att Rikard och jag skall ut till hans föräldrar på middag ikväll. Sen blir det bara lugnt och se någon av filmerna jag hyrde i onsdags.RSS 2.0