Blir en lång dag

Ska jobba 7-15, sen väntar tvättstugan 17-22 (har den även 7-12 imorgon). Ska även hinna med att packa, plugga samt fixa ordning i lägenheten. Åker till Helsingfors imorgon med mamma och lusten att komma hem till intorkad disk och stökig lägenhet är inget som lockar. Jag deklarerade igår och fick en härlig överraskning :)


Necklace

Jag har unnat mig själv ett halsband jag blev lite förälskad i.


Rolig vecka!

Efter en härlig helg med fint besök blickar jag framåt mot en rolig vecka! Jobbar fram till onsdag sen åker mamma och jag på kryssning till Helsingfors. Kommer hem på lördag och blir åter jobb på söndag. Detta varvas med plugg, tvätt, promenader med mera. Härlig vecka!


Drömtydning

Det är drömtydning på Efter Tio och på hemsidan kan man läsa om olika tittares drömmar och drömtydarens svar. Jag känner igen mig i sanndrömmar och kan då läsa detta:

"Anette Gäfvert: Hur kommer det sig att man drömmer sanndrömmar?
Robert Nilsson: När man sover, så får man ofta ett högre/större medvetande. Motsatsen är stress. När du under natten får ett högre medvetande, är det större chans att du kan känna på dig vad som är på gång i Livet... Det är det korta svaret.  :-)"

Mardrömmar handlar tydligen om saker man kanske måste ta itu med.

Häftigt med drömmar tycker jag!

Ledig helg väntar!

Jobbar till 15.30 sen ska jag hem och skriva klart rapporten och göra slutprov i kursen. Gjorde närvaro och examinationsuppgift när jag kom hem igår kväll. Har jobbfri helg och nästa kurs börjar på måndag. Firar helgen med att få besök och ska nog ta ett glas vitt sen.

Trevlig helg!


Inflyttningsblommor!

Hade finbesök i lördags eftermiddag av Ann och hennes son som kom och hälsade på. Fick superfina tulpaner (se hur fina de är idag måndag).

Jätteroligt med besök!


Mår du dåligt av Facebook?

Enligt en artikel i Södermanlands Nyheter (6/3 2012) så mår många dåligt av att använda Facebook, vissa mår dåligt av att inte kunna kolla av sidan när de vill och andra mår dåligt av att kolla för mycket. Enligt studien som gjorts så mår en tredjedel av kvinnorna dåligt om de inte kan kolla sin sida regelbundet, och andra kvinnor som är inne ofta mår dåligt av att deras vänners liv verkar vara mycket mer händelserika än deras egna.

En legitimerad psykolog (Linda Hellquist) har enligt artikeln själv gjort en studie om Facebook och menar på att vi bör vara uppmärksamma på hur Facebook och andra sociala medier påverkar oss och att vi bör reflektera kring hur dessa används.


Finally!

För en vecka sen flyttade jag in och klart att Naturskyddsföreningen är med och ser till att jag slipper att bära massa reklam till återvinningen :)


Test

Testar att blogga från iphonen :)


Följ min blogg!

Följ min blogg med Bloglovin!

Följ min blog!

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/3554414/joahi?claim=6bsjbv5yqq6">Följ min blogg med Bloglovin</a>

Ny blogg och nytt försök

Jag har flertalet gånger ångrat att jag raderade min gamla blogg som jag hade här på blogg.se (webblogg.se). Jag gillade själva sida mycket bättre än de andra sidor jag har bloggat på, och framförallt har jag nog mest ångrat att jag raderade ca 5 års bloggande (åren 2005-2010).

Nu är det nya tider och nytt försök som gäller!

Varmt välkomna!

Välkommen till min nya blogg!
RSS 2.0