Finished!

Äntligen klar med mina studier! Superskönt! Känns så konstigt att vara helt ledig mellan jobbpassen! :)


Attans!

Sista dagen på praktiken idag, och jag vaknar med rinnsnuva! Hoppas den ger med sig snabbt! Återgår till jobbet på tisdag.


Soon

Snart är jag klar med utbildningen! Jag har två dagar kvar av praktiken och två inlämningar att skriva och skicka in. Och detta är slutspurt och sluttampen och jag är så trött! Idag har jag varit väldigt trött hela dagen. Jag sov i soffan igår eftermiddag, i ca tre timmar. I natt sov jag kanke 9 timmar och jag drömde bara en massa massa saker om sjukhuset. Hur jag själv var en allvarligt skadad patient som förlorat mycket blod. Jag tror att jag beställde mat till patienterna på fel datum men jag vet ju om att jag dubbelkollade flera gånger. Jag var fruktansvärt trött i huvudet igår och det var väldigt stressigt fram till lunch.
   Och idag har jag liksom bara latat mig fram till bortåt 14, då jag klev in i duschen. Jag har halvlegat i sängen och tittat på serier och ätit frukost två gånger. Och det var SÅ skönt!
 
See ya soon!

Åter till arbetet!

Jag tröttnade ju rätt fort på att vara hemma, redan i måndags. Så igår ringde jag, glad i hågen och sa till både skola och praktikplats att jag minsann mådde mycket bättre och att jag idag kommer åter. Jag har sovit som en kratta. Vänt och vridit på mig hela natten, inte verkat tillräckligt trött för att sova. Ironiskt nog när jag såg till att gå upp vid 8.30 igår och vara vaken hela dagen så jag kunde få en bra sömn. Jag var också väldigt trött igår. Men men. Iväg till sjukhuset för praktik, lunch med mormor, hämta datorsladden på hemvägen...


Hemma idag

Sov oroligt och kände mig inte helt hundra när klockan väckte mig tidigt imorse. Stannade hemma och bra var nog det för sedan högg mensvärken till. Klantig som jag är fastnade jag i sladden till datorn igår och rev ner den. Datorn överlevde men piggen på sladden gick av. Så nu inväntar jag en ny så jag kan skriva resterande inlämningar. Jag får väl nöja mig med att läsa böcker och dricka chailatte i sängen.


Fiskgryta

Mums! Detta är en av mina favoriträtter, den är både enkel och god! Och den funkar bra i mätlådan! :)


Soliga söndag!

Varning för långt inlägg!

Började morgonen med att jag vaknade till runt 7.30, konstaterade att solen strålade för fullt utanför mina fönster och drog för mörkläggningsgardinen så den skulle täcka springan mellan rullgardinerna och gick ut i köket och vinklade ner den öppna persiennen. Gick sedan och la mig och sov till klockan var omkring 10.

Det var borde reserverat klockan 13 på restaurang Forsen för Afternoon Tea med mamma och Inger. Inger fick det i födelsedagspresent och jag ville gärna följa med så jag fick det i tidig namnsdagspresent. Jag är uppväxt med att man firar namnsdagar i min familj.

Jag tog en lätt frukost i sängen och läste innan jag gick upp och diskade och donade innan det var dags att dra sig mot Forsen. Moder natur bjöd på ett fantastiskt väder och jag tog tillfället i akt att använda min fina cape från MQ.

Det var trevligt och riktigt mysigt på Forsen. Det bjöds på scones, champagne, te och alla möjliga små godsaker att tugga på.

När magarna stod i sju hörn och vi druckit ett par glas champagne var begav sig min mor och jag en sväng på stan. Jag skulle bland annat införskaffa skydd till min nya mobil.

På Indiska har de erbjudande om att köpa 4 muggar men att endast betala för 3. Mamma tyckte jag skulle få muggar av henne om jag ville, och klart jag ville. Men svårt att välja. Och jag stod länge och valde fram och tillbaka tills jag beslutade mig för några med bland annat rutor på. Tills vi kom fram till kassan där ett tecken uppenbarade sig för mig. Det fanns precis fyra muggar kvar i en modell som det stod skrivet på att "detta är jag".

Vi var också in på Hellmans (inredningsbutik som hetat bland annat Inspiration) sväng där en fantastisk ljuslykta jag spanat in sedan den kom, nu fanns till nedsatt pris. Den fick jag också av min fina mamma. <3


Bye bye Fejan!

Igår morse pausade jag mitt konto på Facebook. Skönt!
RSS 2.0