Att ta sig an en ny bokInget är som att börja på en ny bok. Även fast jag har läst texten på baksidan vet jag aldrig vad som kommer hända. Jag vet inte vilka karaktärer jag kommer möta eller deras öden. Lika lite vet jag vilka känslor boken kommer att ge mig som läsare eller om det kanske bara kommer kännas som ett tungt måste att ta mig igenom boken. Jag kan tyvärr inte avsluta en bok halvläst, utan jag måste läsa klart den även fast den är urusel. Men nu är det bokläsartider och jag får mer och mer tid för det framöver också. Det är tur, för jag har ett helt gäng olästa böcker som står och väntar på mig!

Changes and breakups

Det verkar inte funka tyvärr. Synkandet. Nu är det paus efter ca 8 mån. Verkar inte gå ihop. Jag tänker att allt bottnar i tidsbrist. Tidsbrist för varandra och relationer. Inte tillräckligt med tid att lära känna varandra (som egentligen tar flera år enligt mig). Det känns inte oväntat och jag försöker hålla mig sysselsatt för jag vet att det är bästa sättet för mig att hålla mig flytande. Helst för sysselsatt just nu. På dagens schema är det jobb 7-14.30 som står först!

SunriseDenna bild gör det verkligen inte rättvist! Men detta är utsikten just nu från mitt köksfönster! Det kommer utspela sig ett ljusets skådespel inom den närmsta timmen! 

Bra start på dagen!


 
Med så hör fint porslin till frukosten måste dagen bli bra! 

BurkarMormor gav mig även några gamla burkar och ek vas. De vita burkarna är i porslin och kommer från Arabia.

Gamla saker med historia!


 
Älskar gamla saker som bär på en historia. Särskilt när man hör historien till objektet. Denna burk har jag fått av mormor. Har länge tyckt att den är väldigt fin. Hon berättade att hon och morfar köpte den och att det var deras först brödburk ❤️RSS 2.0