Det går bra nu?

Jag är lite sådär att jag inte riktigt vågar tala om hur bra jag har det just nu, hur bra jag mår och hur lycklig jag är för jag är rädd att om jag talar om det så kommer det att ryckas ifrån mig. Om jag säger det högt så kommer något ont att hända. Men att skriva om det är egentligen inte detsamma som att säga det högt. Jag försöker mest bara att finna mig i allt och vara glad och så, vilket jag är. Skolan går så bra och jag kan verkligen se slutet på utbildngen till och med, jobbet går bra, praktiken går bra. Kärleken är nytt och finns inte ord för. Mamma har slutat äta sina cellgifter och hon och jag ska åka till Yasuragi nästa vecka. Jag har min mysiga lägenhet, det är försommar. Jag har fantastiska vänner. Jag är lyckligt lottad som får träffa så många härliga människor både i min vardag och på fritiden. Jag är kär i världens finaste pojkvän! ♥

Grattis mamma!

Idag fyller min älskade mamma år! Jag charmade min handledare på praktiken så fick lägga om dagens praktiktimmar för att kunna närvara på hennes middag idag. Åh, jag längtar så tills hon öppnar sin present! Jag har nämligen bokat en natt för henne och mig på Yasuragi ♥ Så nu blir det iväg på praktik 7-15 och sen hem och fixa och greja innan middagen. Kanske uppdaterar mer senare!

Trevlig lördag alla läsare!

Slut för idag, tack för idag

Nu får jag gå hem för idag! Blir nog kanske stan en sväng. Kanske vill dejten dricka vin ikväll, vem vet?

Jobba jobba

Nu när jag gått ner till halvtid av tjänsten jag vikarierade på jobbar jag inte mer än 5 timmar åt gången vilket är skönt på ett sätt eftersom jag känt mig ganska sliten emellanåt. Idag jobbar jag till exempel 7-11 och imorgon 17.15-21. Helt OK samtidigt som jag pluggar. Får se hur det blir framöver.



RSS 2.0