Äntligen regn!

Som vi har väntat på regn här i Nyköping! Det kom ungefär tre droppar i lördags men annars har vi bara känt av en massa åskvärme och undrar när det är dags. Nu har det regnet i tre timmar och det verkar hålla i sig. Men vad gör det när man kan dricka chailatte och läsa :)


Before coffee

Det här med att gå ut med hunden när man är yrvaken och innan man druckit kaffe. Jag viskar för att älsklingen inte ska vakna, och när jag är ute och går med hunden i skogspartiet här där jag bor, då fortsätter jag viska. Sen kommer jag på mig själv med detta, och undrar varför jag viskar egentlinge. Men det var så lugnt och så ute, trots att klockan var 8.45. Inte mycket trafik på vägen och det känns lite som lugnet före stormen.
 
Det sägs att det är oväder på ingång, ett mycket välkommet sådant i så fall. Men om det är det som gör att hela tmosfären känns tryckt? Att alla väntar på ovädret - blixt och dunder! Sommarregn!

Vunnit!

Jag har vunnit en tävling och någon tycker tydligen att jag borde se mer av världen! ;)


Rensar mailen!

Inte så upphetsande, men det behövs!


Lunchar

Lunchar med mamma och mormor på Tovastugan!


Läslus!

Läsa bok och dricka kaffe!


Sur mjölk!

Kom hem från minisemester igår. Till min fasa upptäcker jag nu på morgonen att mjölken surnat när jag varit bortrest. Får bli svart kaffe för fröken Karlsson :(
RSS 2.0