Ut och resa!

Jag ska ut och resa snart, väldigt snart! Och destinationen är Dubai! Jag vann resepresentkort i en tävling (mer om det senare) i våras så jag valde att bjuda med min älskade mamma på resan. Nu är det inte långt kvar! 
Onsdag

Gäsp! Hann inte klart med sängen igår kväll efter att den anlände så har sovit på soffan i natt. Inte det bästa men jag var helt slut när jag bäddade ner mig. Har ändå sovit helt OK. Idag blir det kostutbildning i Norrköping med jobbet! Nu blir det frukost och fix så jag vaknar!

Sängstomme

Jag inväntar leverans av sängstommen Fjell från IKEA.
Bild lånad härifrån.
 
 

Sängbord

Jag har beställt två sängbord från Furniturebox. Har beställt ett med vänsterhngd dörr och ett med högerhängd dörr. Tänker att det kommer bli snyggast på varsin sida om sängen. Sängborden ser hur så här:
 
Bild lånad härifrån.

Idag Tisdag

Idag kommer säng Sängborden och sängramen som jag har beställt! Sängborden kommer under förmiddagen och sängramen ikväll. Så nu håller jag på plockar ur sovrummet och städar och plockar. Imorgon är det utbildning i Norrköping som gäller så jag hinner inte så mycket då. Måste förbereda inför torsdagens leverans också! Mer om detta senare.

Idag är jag jobbfri men det finns mycket pyssel och fix här hemma att dona med. Blir en sväng på stan också.

Nystart!?

Nu börjar jag få lite sug på att blogga igen! Och förhoppningsvis kommer jag känna att jag har mer tid och inspiration nu! Så jag känner mig lite peppad för en nystart här på bloggen! :)RSS 2.0